The Feelings After Family Have Left

Känslorna när familjen åker tillbaka hem till Sverige igen..... 

Tomhet, ensamhet, tystnad, sorg, saknad, längtan.... 

Ja, jag ville hänga med hem. 

Jag grät när jag skulle checka in på flygplatsen i Miami. Orkade inte bry mig om alla blickar. Inte nog med att jag var tvungen att ta farväl av min min familj, dessutom hade jag problem vid incheckningen, samtidigt som klockan stressande tickade på. Datorn hade inte registrerat att jag boardat på flighten till Orlando förra veckan. What? Stod säkert där i en halvtimme med kvinnan som hjälpte mig på flygplatsen. Tårarna kunde inte sluta rinna, och hon trodde säkert det berodde på att jag var rädd för att jag inte skulle få mitt boarding pass och inte skulle kunna ta mig tillbaka till Philly. Well, then she was wrong. Fick tillslut mitt boarding pass ändå efter en väntan som kändes som en evighet. Väl vid gaten var planet delayed, först till 5 pm, sedan till 6. Klockan 7.30 var vi äntligen i luften. Jag sov och drömde om Sverige.  

Men samtidigt känner jag mig inte redo att lämna allt detta än. Känslan när jag landade i Philly igår är nästan obeskrivlig. Jag kände att jag var "hemma". Även om jag inte stormtrivs med precis allt här, så är Philadelphia och Bryn Mawr i sig, mitt andra hem. Något jag kommer sakna den dagen jag lämnar det.  


Today, working 7 am - 4 pm.
Ikväll ska jag äntligen få träffa min fina Ellinor igen. Något jag verkligen behöver nu efter tre veckor utan att ses. 
Valborg ska firas, även om det är på amerikansk mark. 

Lots of Love, 
especially to my lovely family. I had a great time with you, so glad that you could come! I already miss you!
/ n   

Dreams Come True In Florida

Jag har...

- Vart på Disney World: Magic Kingdom och dansat med alla disney figurer i ett gigantiskt, roligt street Party utanför the magical castle. :) (dream come true!) 
- Vart på Sea World(dream come true)
- Sett späckhuggare in real life (dream come true!)
 och blivit genomblöt, (lycka!) så jag var tvungen att gå och köpa flipflop och byta ut dem mot de genomblöta conversen... Haha
- Varit på grymaste Delfinshowen
- Klappat en delfin (dream come true!)
- Klappat en rocka
- Börjat fundera på om jag ska söka jobb på Sea World eller Disney World.
- Åkt berg och dalbana så jag mått illa.
- Vart och lekt i en vattenpark. Minst lika excited som min 8 åriga syster. :) 
- Bilat från Orlando till Miami.
- Vart på South Beach
- Kinda förstört min digital kamera
- Badat i havet



Mer äventyr väntar :)
/ n






I´m in Miami Bitch ;)

Hej bloggen! ;)

Florida är awesome, och så stört varmt och stekande. Solen är flera gånger starkare än vid medelhavsländerna. Ja, jag har bränt mig, utan att ens anstränga mig att sola. Promenerade längs strandpromenaden här på Miami Beach idag i ca en timme för att möta upp Elin och Sofia, som också är här och semestrar. Jättekul att träffa dem igen, har inte sett Elin sen i höstas när jag var i Boston, och Sofia senast i Januari innan hon flyttade till CA. I alla fall, jag gick och mötte upp dem på South Beach, satt på stranden och snackade i en timme, och sedan gick jag tillbaka. Väl framme i hotellrummet klockan 2, inser jag hur röda mina axlar blivit, trots att jag täckt dem med mitt badlakan hela vägen. Så ute i solen kan man inte vistas utan solskyddsfaktor 50 typ. Dessutom upptäckte jag att kag fått soleksem på benen. Visst är det allt härligt med semester! ;)
     Gick omkring lite på Lincon Street efter lunch, kikadei butikerna i ett par timmar. Det är så svalkande skönt varje gång mkan går in i en butik att man blir lika förvånad varjegång man kommer ut igen av hur hett det är.
     Stannar här tills fredag eftermiddag, då tar jag flyget back to Philly. Skiljs från min fina familj på flygplatsen som ska vidare till New York och Sverige. Kommer bli en sjukt jobbig flygresa, I think. Så ledsamt att behäva skiljas åt igen. Men innan det ska det njutas till fullo här i Florida. Cause I´m in Miami Bitch. ;)
/
n










Love Florida!



Vi lever!
Och har en toppenbra tid just nu.

Florida är underbart!
Anlända i Miami sedan några timmar tillbaka, efter tre fartfyllda dagar i Orlando!
Mer om det en annan dag.

Godnatt USA!
God Morgon Sverige!

/ Nathalie, Josefine och Isabelle


SNART!

Nu är det inte lång tid kvar.
När jag vaknar imorgon kommer min familj sitta på ett plan mot New York.
Själv ska jag ta bussen från Philly kl 8 am.
Sedan möter jag upp de framåt eftermiddag, kväll utanför hotellet på Manhattan. :)

Innan det har jag redan två dejtar. Först med Michaela från Training School. :)
Sedan ska jag äntligen få träfa min älskade Franzi, en av de närmsta från CT, min fina tyska.
Ska bli så otroligt kul att få träffa henne igen, saknar henne så!! :)

Men först ett par timmars sömn...
/ n

Your Highness





Kom just hem igenfrån en liten biokväll med Antonia. :) Och ja, så här stor är popcornmenyn. hehe... Kan ju säga att vi inte ens åt upp hälften eller drack hälften av våra drickor. Värt. Haha.
Vi såg en väldigt komisk film, måste jag säga. Your Highness. Ganska oväntade saker som händer iblad som är så dumma att man bara inte kan låta bli att skratta åt det.

Imon är jag ledig!! :)
Soooooooovaaaaaa...
Och sedan brunch med Ellinor inne i stan.
Och på kvällen blir det NHL Hockey, GO FLYERS! :)
Söndag ska jag vara hundvakt, vilket passar bra för jag måste ändå vara hemma och plugga hela dagen... typ.

Godnatt!
/ n

Listen With Your Heart

Man kan förlänga men ändå åka hem till Sverige emellan ï två veckor, om man då förlänger visumet och går igenom hela visum processen igen. Men jag är fortfarande kluven. Ska tänka lite till och försöka lyssna till vad hjärtat säger mig. Har i alla fall skrivit ett mejl till mamman och förklarat situationen och hur jag känner. Får se vad hon säger.




/ n

Maria in Philly :)

Ni har väl inte glömt bort att Maria, sötaste au pairen från New Orleans var hos mig och hälsade på i Philly för ett par evckor sedan? Här kommer lite bildbevis. :)















Efter lördagens turistande inne i Philadelphia tog vi på Söndagen tunnelbanan mot AT&T Station för att gå och se basketmatchen mellan Philadelphias 76ers och Sacramentos Kings. Mer bilder från matchen i nästa inlägg. :)

/ n

Sjunde gången i New York

Dear Angelica, dagarna med dig i New York är de bästa. :)
Denna gången blev det även lite svensk touch i det hela. ´De har nämligen öppnat en svensk, SVENSK godisbutik på Manhattan. Kan ni tänka er?! Förutom detta besökte vi även det svenska caféet FIKA, innan vi drog oss mot al final - NBA, Knicks vs. Cleverland.s Cavaliers Min andra basketmatch här i USA. :)




En lycklig Angelica framför lösgodiset. :)


Dags för en fika på, men vänta nu, FIKA! ;) Svenskt var det här.


Inne på Burberry :)


Vi gjorde även ett besök på Apple Store. :)


Basket på Madison Square Garden. :)


Min fina,söta lilla Angelica, tror nog hon borde satsa på en basketspelare alltså ;)





Denna tröja fångade jag i luften, kastades från planen. En riktig nice catch! ;)

Matchens vinnare blev Knicks, yeeaaah! :)
Dock hann jag inte se de sista tio minuterna eftersom jag var tvungen att springa till min buss som skulle ta mig tillbaka till Philly.
Men tusan vilken bra dag det var! Vilken bra helg alltså! :) Och fler bra helgerare coming up soon! :)

xoxo
/ Nathalie



Det här med förlängning

Följande länk är ett inlägg jag skrev i september 2010, då jag under min tid i rematch hittade en helt underbar familj, men som det inte fungerade med tillslut i alla fall på grund av att de inte bvar riktigt redo för att ta emot mig. Läs det innan du fortsätter:  http://myaupairdiary.blogg.se/2010/september/utkast-sept-30-2010.html#comment

I söndags natt när jag kom hem från en heldag i New York hittade jag ett mejl från värdmamman i min inkorg, där hon frågar om det är försent och att hon nu är redo för att ta emot mig.

Hello Nathalie!
I wish you can come back!  I am ready for you now...
Love,

 Ni anar inte hur mycket detta lockar mig. Jag vet ju att jag har sagt att om jag vill förlänga så ska det bli i Californien. Men ååh, den här familjen alltså. Kan inte glömma den lyckokänslan jag hade den dagen jag träffade dem i september. Och hur ledsen jag var när det inte funkade. Ända sedan dess har jag inte kunnat glömma dem. Nu har jag chansen att få komma till dem igen. Mitt hjärta vill dit, men frågan är om det verkligen vill dit mer än vad jag vill hem.

Jag saknar alla där hemma så sjukt mycket. Och det är det som tar emot. Hade ställt in mig på att inte förlänga. Jag känner mig redo att återvända hem om fem månader och jag har lite mindre planer som jag ser fram sjukt mkt till. Längtar tills jag kan få krama om min mamma igen, gå ut i skogen med hundarna, gå ut och partaja igen med kompisarna, komma tillbaka till gymmet och kanske kicknboxen, hälsa på Malin i London, hänga i Beccas och Martins lägenhet, bråka med Jossan och Bellan och möblera i mitt nya rum. Sitta barnvakt åt Hanna igen, ha massa tjejkvällar, ha scrapbook med Angelica efter vår tid i staterna, filmmys, svensk mat, Stockholm och Sveige i allmänhet.

Jag vill så gärna ge dem en chans. Men. Jag har fortfarande sjukt mycket hemlängtan ibland, även om det har blivit bättre. Jag vet inte om jag orkar kämpa med det ännu ett år..

Skulle ju kunna förlänga bara ett halvår kanske?
Men då är det fortfarande 10 månader kvar innan jag får komma hem... :(

Jag förklarade lite hur jag känt med min hemlängtan och så i ett mejl till värdmamman och jag fick detta till svar:

No problems dear Nathalie,
 You should go be with your family if you miss them my dear.  Z will bein Torekov the whole summer if you would like to visit her!

Alltså, jag blir helt tårögd. Jag vet absolut inte vad jag ska göra.
Jag vill dit!
Men jag vill hem.
Men åå...




VS




What to do?

/ n

 


Jag behöver semester

Jag har fått lite smått hemlängtan igen. Känner mig lite smådeppig sådär. Vet inte redigt varför. Kan vara att det är mycket nu eller bara det att jag är så sjukt trött på att jobba just nu. Min familj kommer ju om två vecor, ja mindre än det. Känns ju dock så sjukt overkligt att jag kanske inte riktigt fattar det. Sedan blir det semester med dem i Florida, en välbehövd semester.

Love
/ n

Lets Make This Time to a Good Time!



... and we will make it to the time of our life!


Chokladbollar

E, 8,5 år,  om chokladbollarna vi bakade idag:

"I´m gonna have chocolate balls on my wedding!"

:)


RSS 2.0