Standardfrågorna man kan vänta sig på Scary Canary


"Hey, where are you from"
"How long have you been here for"
"What are you doing here"
"How do you like it?"
"How long are you staying for"


90% av alla som frågar är australienare, de flesta från Sydney som kommer till backpackersställerna för att ragga backpackers.
Och efter att ha varit på Scary Canary ett antal gånger nu, har vi också insett att många kommer dit om och om igen. (har de inget bättre för sig? hosthost)
Om det är för att drickan är billig, musiken bra eller helt enkelt att backpackers från Europa är lättflörtade kan man fundera vidare på.(notera att vi är au pairer!! och inte räknas med här, lol) Mycket troligt en blandning av allt...

Anledningen till att vi, som mestadels består av mig och bec, har gått dit mer än en gång är för att vi kan ha kul utan att spendera a fortune of money. Drinkarna är billiga och musiken är bra, och vi får dansa och vi har kul. Dock är det litet, smockat och trångt.
Så, i vilket fall, tröttnar man efter ett tag när folk kommer och börjar ställa alla dessa frågor, på dansgolvet, när man dansar! Så fort alla standardfårgorna är ställda brukar vi gå därifrån och hitta ett annat utrymme att dansa vidare på.
Musiken är hög och man kan ju ändå inte höra allt den andra säger. Så det blir va, va, va vad sa duuuu?? Vid baren är okej. Där är det trots allt trevligt  att snacka med folk.


Så att få komma bort från vårat älskade turistiga Sydney i helgen och faktiskt komma ut på ett annat ställe än backpackersklubbar var underbart! Gosford, där Grace bor, är ett litet ställe, där om inte alla känner alla så känner man någon som känner någon som känner någon. Lite som hemma i Nässjö ni vet. Och på ställerna där vi gick ut i lördags var det i stort sett bara lokalbefolkning. Vi kunde vistas på dansgolvet med marginal, utan att någon kom fram för att avbryta med alla dessa frågor. Folk var vänligare, och det var en himla bra stämning i luften. Vi hade såå kul!


/ n



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0