Amazing Race

Hade au pair möte i lördags, a pretty big one. Amazing Race, kallades det, och alla au pair grupper i eller runt Philadelphia var erbjudna att delta. Det gick ut på att alla var uppdelade i olika lag på fyra personer, och sedan skulle man springa runt i stan och göra olika saker, för att ta sig vidare till nästa station och få nästa uppgift. Vi trodde att det skulle hålla på i stort sett hela dagen och att hela Philly skulle vara inkluderat. Men själva racet var typ bara i en timme, och området var väldigt begränsat till det man redan känner till, som Art museumet och the Love Park. Lite synd att det inte var mer utmanande, menmen, kul var det i alla fall. Och varmt var det, och tusan vad vi sprang. Svetten rann.. hehe


Mitt lag, nummer 18, Emilia(Sweden), Karen(China) och så Mille(Denmark) :D


Första uppgiften, starten. Mille representerade vårt lag. Sprang ner för trapporna till Art museumet, samtidigt som man skulle räkna trappstegen.  


En annan uppgift var att fota en av lagmedlemarna med personens flagga.
Andra gerjer som vi skulle göra var till exempel att fota utställningen på Franklin Science Institute, köpa en Philadelphia lokal tidning, fota alla lagmedlemmar framför fontänen, smaka på något och säga vad det är, svara på lite olika frågor, m.m






Ellinor och jag :)




Och vet ni? Vårt lag kom på andra plats i racet, hur grymt!? Super!! ;D BästBästBäst!!

Efteråt drog i väg till Max Brenner för lunch/middag. Sedan gick vi omkring på mat festivalen som hölls på Rittenhouse Square.


Emilia och Ellinor :)


Dessa grabbar stötte vi på vid Rittenhouse Square, volter och allt möjligt gjorde dem medan vi stod där och typ impat gapade stort. haha ;)


Min fina tyska vän, Antonia, avslutar sitt år om ca 5 veckor. Kommer bli så sorligt att säga hejdå...


Hade en superbra lördag i alla fall, som ni kan se. :)
På Söndagen bar det av till Baltimore med Ellinor och Aimee, hinner dock inte gå in mer på det nu, utan det får bli vid ett annat tillfälle.

Ha det bra!
/ n

Kommentarer
Postat av: Kent

Så trevligt ni verkar ha haft! Grattis till andraplatsen, du är ju en vinnarskalle :-)



Kram på dig

2011-05-24 @ 21:42:38
Postat av: Angelica Säleby

Ni är ju grymma som kom på Andra plats! det såg ut som ni hade en trevlig dag :). Pusspuss*

2011-05-25 @ 01:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0