Internationellt körkort!

Snacka om att jag blev snopen när jag kom hem och upptäckte att mitt internationella körkort REDAN hade kommit. Förväntansfullt slet jag upp kuvertet. Det såg verkligen inte alls ut som jag trodde att det skulle göra. Egentligen vet jag inte vad jag hade väntat mig. Och varför står det på franska?! (Det står på engelska med, men vid kortet och informationen om mig är det på franska) Eh, jag tror det är franska i alla fall. ;P Äsch, det är ett mitt internationella körkort i alla fall, MITT. Jisses, det är det internationella körkortet jag ska använda och nu är det nära!!

12 dagar!


Nu har jag nästan packat färdigt väskan inför Halmstad, så nu är jag snart redo att lämna Nässjö för sådär två nätter. Ska hälsa på Sarah, som förövrigt åker till USA redan på måndag! Tiden går fort, den går så otroligt fort!
Hör av mig när jag är hemma igen.

/ n

Kommentarer
Postat av: marie

Oj jäklar vad snabbt det gick! :O Hoppas jag med får mitt snart då :D

2010-08-04 @ 14:17:08
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Madeleine

När skickade du in blanketten om internationellt körkort? Hur lång tid tog det innan du fick det? Är nämligen lite osäker på när jag ska skicka in det nämligen :P

2010-08-04 @ 18:49:48
URL: http://mmadeleinem.blogg.se/
Postat av: malin

franska? mitt är på arabiska :P

2010-08-05 @ 11:01:48
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Veronika-blivande au pair

Mm det gick verkligen jättesnabbt för mej med (åker den 16e), men det stod lite fel på mitt med födelseorten så jag måste skicka tillbaka det så de kan rätta till det.



Det stod på franska på mitt med, på sidan med fotot alltså! Sen stod det på arabiska med på en sida, och svenska och engelska då...

2010-08-07 @ 15:17:45
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0